Vés al contingut

notícies relacionades

La revista Estris celebra 50 anys amb una publicació especial

(Fundació Pere Tarrés) La revista Estris ha publicat un número especial amb motiu del seu 50è aniversari. La nova publicació aborda els inicis de la revista i el valor d'educar en el lleure. També compta amb la participació del vicepresident d'Òmnium Cultural i exredactor de la revista Estris, Marcel Mauri.

Nova etapa de la revista ‘Qüestions de vida cristiana’

(Fundació Joan Maragall) La revista Qüestions de Vida Cristiana ha iniciat una nova etapa. Per conveni amb l’Abadia de Montserrat, la Fundació Joan Maragall s’ocupa des del 2009 de la línia editorial i els continguts de la revista. A partir d’aquest any 2021, arran de la renovació recent d’aquest conveni, la Fundació assumeix també el procés de producció i distribució.

Llarga vida a les relíquies

(Laura Mor –CR) A qui se li podia acudir editar una revista en català dedicada exclusivament a les relíquies de sants presents al nostre territori? Sens dubte, a en Joan Arimany. L’interès per l’etnografia i tot el que gira entorn de la devoció popular, li ve d’adolescent. Ara dona sortida a una pila de coneixements i documentació a través de diverses iniciatives. I la més recent és la revista Reliquiae sanctorum in Catalonia.

La revista "Temple" inicia una nova etapa amb una versió digital

(Sagrada Família) La revista de la Sagrada Família, Temple, que es publica des de l’any 1866, inicia ara una nova etapa amb una versió digital que està disponible a la web de la Sagrada Família i que es pot consultar en català, així com en castellà i anglès.

Nou número de la revista 'Temple' de la Sagrada Família

(Sagrada Família) La revista de la Sagrada Família, Temple, ja té un nou número al carrer. Entre els continguts que inclou destaca un especial sobre la celebració de la Setmana Santa al temple, en què es recorden els principals actes amb què es van viure aquestes dates a la Sagrada Família, com ara la il·luminació de la façana de la Passió, les celebracions litúrgiques o el taller familiar.

Missa Dominical, un fenomen eclesial

(Laura Mor –CR) “Sortir de missa amb la fe enfortida per donar testimoni enmig del món”. Aquest és l'horitzó dels qui treballen perquè les celebracions dominicals siguin viscudes. Ho explica en aquesta entrevista en vídeo el director de la revista Missa Dominical, Xavier Aymerich. Dimecres el Centre de Pastoral Litúrgica commemora els 50 anys d'edició d'uns fulls que busquen dignificar el centre de la vida cristiana.

Ciutat Nova, una revista que vol "sortir més enfora"

(Glòria Barrete –CR) L'any 1987 va néixer Ciutat Nova, una revista en català que seguia l'estela de les seves germanes Ciutat Nova d'arreu del món i que sorgia com un servei de comunicació entre les persones del voltant del Moviment dels Focolars, editor del projecte.

Veure la fe