Vés al contingut
Catalunya Religió dt. 3/05/2022

(CR) "Els vull fer arribar el meu agraïment per tot el que estan fent per la gent d'Ucraïna". Aquestes són les paraules que ha dirigit el papa Francesc a la Fundació del Convent de Santa Clara, impulsada per sor Lucía Caram, i als voluntaris de Caixa Bank. Ho ha fet amb un vídeo que Caram ha difós aquest dissabte per les xarxes socials.

El Papa assegura que estan donant "un testimoni d'alta humanitat" per la seva tasca amb la gent d'Ucraïna, els refugiats i els infants. "Gràcies de tot cor", diu en el vídeo.

Precisament aquest divendres, la Fundació Santa Clara, els voluntaris de Caixa Bank i l'ONG Mensajeros de la Paz amb el pare Angel Garcia obrien un nou corredor humanitari entre Ucraïna i Espanya. Els impulsors van aconseguir portar amb avió privat refugiats ucraïnesos que es van traslladar a diversos centres sanitaris de Barcelona i Manresa. Alguns d'ells van anar a Madrid.

El viatge el van iniciar dimecres i també va servir per portar noves ambulàncies als hospitals del país. Una tasca que segueix amb el repte per aconseguir 30 ambulàncies i cotxes tot terreny per enviar-los a Ucraïna.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.