Vés al contingut

notícies relacionades

Els casals d'agost, un respir per a infants en risc

(Fundació Pere Tarrés) Aquest dilluns i fins a finals de mes la Fundació Pere Tarrés realitzarà 10 casals d’estiu adreçats a infants i joves en situació de vulnerabilitat social. Aquests casals es faran a les ciutat de Barcelona, Tarragona i Lleida i també en diferents localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Els 25 materials catequètics de referència del proper curs

(Claret) Un any més la Llibreria Claret inicia la campanya de venda de llibre per a la catequesi. Així doncs i des de fa unes setmanes, ja es poden trobar disponibles a la Llibreria els principals i actualitzats materials i recursos catequètics per iniciar aquest proper curs 2014-2015.

Més de quaranta experiències de tecnologia educativa en una jornada

(Escola Cristiana) Possibilitar la presentació i l’intercanvi d’experiències TIC entre els educadors/es, oferir panoràmiques que orientin sobre l’ús didàctic de les tecnologies a les aules i donar a conèixer la producció de continguts, maquinària, programari i serveis TIC a l’abast de les escoles.

"Tornar a Déu", llibre de Pregària.cat per a la Quaresma

(Jesuïtes) El web de recursos de pregària en català elaborat pels Jesuïtes de Catalunya www.pregaria.cat acaba de publicar el llibre "Tornar a Déu", una guia de recursos de pregària pel temps de Quaresma i fins a Setmana Santa.

L'emprenedoria a l'aula compta amb nous recursos

(CR) Estimular habilitats emprenedores i creatives. És l’objectiu del nou KitCaixa Joves Emprenedors, un nou recurs educatiu per a promoure el creixement personal i potenciar la capacitat d’iniciativa dels alumnes.

panoràmica

Veure la fe