Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Escola Cristiana) Possibilitar la presentació i l’intercanvi d’experiències TIC entre els educadors/es, oferir panoràmiques que orientin sobre l’ús didàctic de les tecnologies a les aules i donar a conèixer la producció de continguts, maquinària, programari i serveis TIC a l’abast de les escoles. Aquests són només tres dels objectius que persegueix la 12a Jornada de Telemàtica Educativa i Fira TIC, organitzada per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, que tindrà lloc aquest dijous al Seminari Conciliar de Barcelona.

La Jornada, que oferirà més de 40 experiències d’escoles i d’empreses especialitzades en l’àmbit de les TIC, comptarà amb la ponència 'Mobilitat i noves tendències en Tecnologia Educativa', a càrrec del creador del portal Appsencatalà.cat, Pau Font. També hi tindrà lloc el fòrum 'Tablets i Tecnologia a l’Educació Infantil', que, moderat per la mestra de l’Escola Tècnico-Professional Xavier i formadora TIC/TAC, Azucena Vázquez, comptarà amb la participació de la cap de Projectes de BubbleBooks i col·laboradora del Departament de Pedagogia Aplicada de la Facultat d’Educació de la UAB, Fer del Real; l’assesora tècnica docent i de l’Àrea de Tecnologies per a l’Aprenetatge i el Coneixement del Departament d’Ensenyament, Tona Castell; el mestre de l’escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat, Jordi Bigas, i la mestra de l’escola Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, Gemma Martín.

Enguany, a més a més, es continua incentivant el professorat perquè faci la seva contribució a la jornada mitjançant la comunicació d’experiències o propostes de treball per a l’escola, que en aquesta edició superen la quarantena i entre les quals figuren Ús del robot LEGO dins les aules, El meu conte digital, The Christian Kingdoms: la unió d’AICLE i TIC per conèixer els Regnes Cristians medievals, Material de laboratori en codis QR o Four years of learning English with ICT: lights and shadows.

Com cada any, la jornada també acollirà la Fira TIC, que enguany aplegarà 27 empreses especialitzades en tecnologia educativa.

Per a participar de la jornada cal inscripció prèvia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.