Vés al contingut
I amb l’Advent ja som en un nou any litúrgic. Durant aquestes setmanes abans del Nadal ens preparem i esperem la vinguda de Jesús. Però, què vol dir això? Vol dir celebrar amb tota la intensitat el fet decisiu que Déu s’ha fet un de nosaltres, que ha vingut a viure la mateixa vida, que ha entrat dintre la nostra història... I per poder celebrar això com cal necessitem desvetllar en nosaltres aquesta actitud d’espera, un actitud de desig de la vinguda de Jesús a la nostra vida.
 
Posem-nos en camí! 
 
Durant aquest temps d'Advent estem publicant a la pàgina de Facebook del Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ) un missatge acompanyat de l'Evangeli del dia. Si tens perfil en aquesta xarxa social clica "m'agrada" i formaràs part de la nostra xarxa d'amics. Comparteix, comenta, participa i informa't de les novetats que anem publicant.
 
 
Al nostre web, www.jovesij.com, trobaràs alguns recursos que et poden servir per a treballar en grup durant aquest temps d'Advent. 
 
 
 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.