Vés al contingut
Catalunya Religió

(Unió de Religiosos de Catalunya) Aquest estiu entre el mes de juliol i agost ha tornat el recés a l’Abadia de Montserrat organitzat per la Unió de Religiosos de Catalunya. Els monjos Bernat Juliol i Antón Gordillo, han estat els conductors d’aquesta nova trobada.

Gordillo fa una aproximació als conceptes clau que s’han treballat durant aquesta estada espiritual a l’Abadia centrant-se en la primera tanda de juliol.

Un amor que traspua, els fruits de l’Esperit Sant

Gordillo aprofundeix en l’estimació de Déu. Un amor que aporta actituds interiors i exteriors que anomena “els fruits de l’Esperit Sant”. “Aquest fet de sentir-nos estimats ens dona una gran alegria i goig, així com una pau interior especial”, explica. Tal com explica Gordillo, tota aquesta estimació rebuda, “ens porta a estimar-nos a nosaltres mateixos i estimar els altres”. De fet es manifesta amb la delicadesa del tracte, domini d’un mateix, amb la solitud pensar en nosaltres i la resta de fruits de l’Esperit Sant”.

Respecte a els fruits de l’Esperit Sant, el benedictí concreta que parteix d’aquest amor rebut de Déu, que porta a “observar la natura amb uns altres ulls, gaudir de la música i sentir els éssers vius”. “Ser capaços de veure en el nostre interior i en el de les altres persones que són fills de Déu i que per tant són dignes de ser estimats”, afegeix.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.