Vés al contingut

notícies relacionades

Cristianisme i Justícia analitza el “shock pandèmic”

(CR) La pandèmia de la COVID-19 ha generat un xoc social, polític i econòmic global de conseqüències encara imprevisibles aguditzant els problemes d’un món desigual, polaritzat i ambientalment inviable. El centre d’estudis Cristianisme i Justícia acaba de publicar ‘El shock pandèmic’, quadern del doctor en Relacions Internacionals i membre de l’àrea social del centre Oscar Mateos.

Oscar Mateos nou delegat per impulsar el desenvolupament sostenible a la Universitat Ramon Llull

(CR) Oscar Mateos, investigador i professor de la Universitat Ramon Llull (URL), ha estat designat delegat del rector per a l’impuls de l’Agenda 2030. Mateos tindrà la tasca de coordinar i mapejar totes les accions que s’estan duent a terme des de les diverses facultats que integren la URL. Actualment “ja s’estan fent moltes accions com organitzar jornades, participar en fòrums o aplicar enfocaments des de l’òptica del desenvolupament sostenible” assenyala Mateos.

"S’han d’establir bases per a un nou contracte social"

(Arquebisbat de Tarragona) Fins el dia 8 de novembre es pot visitar al vestíbul de l’Antiga Audiència de Tarragona una exposició on es recull les quatre dimensions de Càritas —l’eclesial, l’organitzativa, la solidària i la d’acollida i acompanyament— en aquest mig segle d’existència. L’objectiu és que aquesta exposició sigui itinerant a través dels diferents arxiprestats.

Veure la fe