Vés al contingut

notícies relacionades

Bon Any Nou de la mà de Kairoi, música per arribar a les fronteres

(Glòria Barrete –CR) Qui no ha cantat alguna vegada aquests dies de Nadal allò de 'No dormiu, que vindrà un nen, que vindrà Jesús, que vindrà Déu...'? Són moltes les generacions que coneixen i canten els hits musicals de Kairoi, el grup marista de música cristiana que va sorgir l'any 1979. Aquest any nou que comença és per a Kairoi un 're-born', un renéixer, que comença amb un nou projecte, noves incorporacions i una nova adaptació de les mítiques lletres.

La quarta edició del Canòlich Músic serà “més propera als participants”

(Bisbat d'Urgell) Ja hi ha data per a la quarta edició del Canòlich Músic Festival: se celebrarà a la parròquia andorrana de Sant Julià de Lòria els dies 25 i 26 de novembre. Recupera els tallers per a joves relacionats amb la música i dos concerts cada nit. Els concerts i la multitudinària missa se celebraran en una carpa al Prat Gran, en un format innovador que incorporarà la dansa.

"Tota la nostra vida és alegria i joia". Bona Pasqua!

(Glòria Barrete –CR/Tarragona) "Ja no temem res, no tenim cap mena de por, estem salvats i alliberats i tota la nostra vida és alegria i joia". Aquesta és l'actitud que per a Joan Àguila, cantant del grup Canta la teva Fe, comporta la Pasqua.

Sant Julià de Lòria, de nou capital de la música i la fe

(CR) Sant Julià de Lòria va tornar a ser de nou capital de la música i la fe. El fred i la neu no van impedir que Canòlich Music repetís l’èxit de la convocatòria. Teràpia de Shock i la cançó “Sense tu” van tancar dissabte a la nit el festival Canòlich Music, després de moltes hores de concerts i de pregàries, d’activitats a l’entorn de l’expressió i la música.

Torna el festival Canòlich Music després de dos anys d'èxit

(Bisbat d'Urgell) Canòlich Music, el festival de música cristiana d'Andorra, ha programat les actuacions del DJ Andy Hunter i del grup Teràpia de Shock com a plats forts musicals pels dies 20 i 21 de novembre. En la tercera edició, s'espera superar les xifres d'assistència de l'any passat i arribar a la plena consolidació d'una activitat que vol unir l'espiritualitat i la música, i arribar al cor dels més joves.

El Festival Canòlich Music es consolida donant protagonisme als joves

(Bisbat d'Urgell) "El Festival Canòlich Músic és una proposta pels joves d'un estil, uns valors que són els cristians, els de l'espiritualitat, a través d'un llenguatge jove com és el de la música. Aquest festival és portador dels missatges evangèlics, en aquest moment d'obertura de l'Església".

Canòlich: desbordats per una experiència d'Església “creativa, nova i oberta”

(Laura Mor –CR/Sant Julià de Lòria, Andorra) Han encertat el codi: el llenguatge musical ha fet arribar el missatge de l'Evangeli a molts joves que potser no se sumarien a d'altres propostes més convencionals. El bisbat d'Urgell ha assumit el risc i ha quedat quasi desbordat pel constant degoteig de participants.

Veure la fe