Vés al contingut

notícies relacionades

misses-vespertines-00

La Sagrada Família recupera les misses vespertines de dissabte

CR | Aquest cap de setmana han començat de nou les misses vespertines de dissabte a la Sagrada Família. Unes celebracions que la basílica va començar el setembre del 2019, però es van haver d'aturar el març del 2020 a causa de la pandèmia. "Ara, amb la recuperació d'afluència al temple, les misses de diumenge tornen a estar plenes i les vespres són una oportunitat més pel visitant", explica Josep Maria Turull, rector de la Sagrada Família. 
calella-estiu-turisme

Adaptar les misses per a turistes: “Acollim sense oblidar el català”

ANNA GUIMERÀ –CR | L’Escala, Roses, Cadaqués o Calella són municipis que aquest estiu rebran la visita de molts turistes. Són pobles que estan acostumats a sentir el francès i l’anglès com a llengua vehicular en comerços i platges. Però, què passa amb l’espiritualitat d’aquestes persones que passen les vacances en aquests pobles i municipis?

Les misses internacionals, acollir espiritualment els turistes

(Glòria Barrete –CR) L’any 2018 Catalunya va rebre 19,1 milions de turistes estrangers, i només a la demarcació de Girona la xifra assolida va ser de 7,8 milions de turistes. Ja és habitual que el bisbe de Girona, Francesc Pardo, així com altres bisbes de diòcesis amb poblacions molt turístiques, dediqui la seva carta dominical de principis del mes de Juliol als turistes, que els doni la benvinguda i els proposi algunes recomanacions.

Veure la fe