Vés al contingut

notícies relacionades

La Sagrada Família optimista per acordar la finalització de la façana principal

(Jordi Llisterri-CR) Comença la negociació per un acord definitiu que permeti finalitzar la façana de la Glòria i la sortida al carrer Mallorca de la Basílica de la Sagrada Família. Una zona ocupada avui per diversos edificis de veïns i tallers que es van construir quan ningú creia que s'acabaria la Sagrada Família. 

Aprovada la llicència d’obres de la Sagrada Família

(CR) L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la llicència d’obres que permetrà a la Junta Constructora de la Sagrada Família seguir construint el projecte d’Antoni Gaudí. La Basílica explica que “la regularització de la llicència d’obres és el resultat d’un treball conjunt entre l’Ajuntament de Barcelona i la Sagrada Família, que han col·laborat estretament en els darrers dos anys”.

La Sagrada Família no paga impostos?

(Jordi Llisterri –CR) La Basílica de la Sagrada Família paga tots els impostos que per llei li correspon. Aquesta és una afirmació que els darrers dies s'ha posat en dubte. En aquest context, el Patronat de la Sagrada Família ha accedit a explicar a CatalunyaReligió.cat tots els detalls de la seva fiscalitat: quins impostos paguen, per quins conceptes i de quins estan exempts.

Veure la fe