Vés al contingut

notícies relacionades

el-metralla-filmoteca-00

TV3 estrena 'El Metralla', la història sobre l'amistat d'un capellà i un milicià

ANIMASET | La Filmoteca de Catalunya ha acollit aquest dilluns la preestrena de la pel·lícula 'El Metralla', una coproducció de La Drecera Produccions, TV3, Animaset, Lamalanga i Paycom Cinema. El film, dirigit per Jordi Roigé i protagonitzat per Joan Pera i Roger Pera, s'estrenarà a TV3 aquest dilluns 19 de desembre a les 22:05 h. 

Jordi Roigé

Jordi Roigé: “Seria fantàstic celebrar el sopar de Festa Major amb tots els que ja no hi són”

RAMON BASSAS -CR | Aquest és un any dolç per en Jordi Roigé. Va estrenar com a director, fa poc, el documental “El Camí Ignasià”, i per la tardor s’estrenarà la pel·lícula "El Metralla", a TV3, amb en Joan i en Roger Pera, inspirada en el beat Josep Samsó. També és al capdavant de la productora Animaset Media i Comunicació, impulsada pels Missioners Claretians i Catalunya Religió. De tot això que acabo de dir en tenim molt en comú i, per tant, hem de frenar si no volem que la conversa se’ns en vagi per les branques. 

animaset

Els Cinemes Girona s’omplen en l’estrena del documental 'El Camí Ignasià' a Barcelona

Animaset | El documental 'El Camí Ignasià', produït per Animaset i dirigit per Jordi Roigé, ha omplert una sala de 300 persones dels Cinemes Girona aquest dimecres en la seva estrena a Barcelona.

En la breu presentació a l’inici de la projecció, Roigé ha dit que la del camí ignasià és “una experiència molt potent” i ha anunciat que la producció es podrà veure en 52 sales de tota la geografia espanyola en el que ha dit que és un “fet insòlit” per un documental.

El Govern promou El Camí Ignasià amb una projecció a la Casa del Cinema de Roma

(Animaset) El documental El Camí Ignasià s’ha projectat aquest dimecres a la Casa del Cinema a Villa Borghese, a Roma, un espai cinematogràfic de referència a la capital italiana. La Generalitat de Catalunya ha promogut aquesta presentació del Camí Ignasià. Hi ha intervingut el delegat del Govern a Itàlia, Luca Bellizzi, el director de l’Oficina del Pelegrí del Camí Ignasià, Josep Lluís Iriberri, i el director del documental, Jordi Roigé.

El documental 'El Camí Ignasià' s’estrena a la Filmoteca Vaticana

(Animaset) Transmetre l'experiència que significa recórrer el Camí Ignasià. Aquest ha estat l'objectiu de la productora audiovisual Animaset amb el documental El Camí Ignasià. El film, dirigit per Jordi Roigé, es presentarà a la Filmoteca Vaticana el proper 14 de juny. L'endemàes podrà veure a la Casa del Cinema de Roma i aquest estiu s'estrenarà als cinemes.

Un capellà i un milicià comunista protagonitzen la pel·lícula 'El metralla'

(CR) Aquest dimarts s’estrena a les 20:30 h El Metralla al Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya a Igualada. Un film que narra la història d’un capellà i d’un milicià comunista que es veuen obligats a passar bona part de la Guerra Civil Espanyola amagats a les mateixes golfes. Es tracta d’una coproducció de TV3, La Drecera i Animaset amb guió i direcció de Jordi Roigé i protagonitzada per Joan Pera i Roger Pera.

panoràmica

Veure la fe

podcasts