Vés al contingut

notícies relacionades

trobada-catalunya-religio-01

La trobada de Catalunya Religió aborda com millorar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació

CR | La Fundació Catalunya Religió ha aplegat una quarantena d’entitats i institucions d’Església aquest dimarts per abordar la presència del fet religiós als mitjans de comunicació. La trobada, al Palau Mercader de Barcelona, ha comptat amb la intervenció de Miquel Miralles, membre del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), qui ha parlat sobre els mitjans de comunicació, les tendències de consum i el paper de les institucions religioses.

sant-jordi-CR-2024

Deu recomanacions literàries per Sant Jordi de la redacció de Catalunya Religió

CR | Per aquesta diada de Sant Jordi 2024, des de Catalunya Religió us presentem 10 recomanacions literàries des de la nostra redacció. Alguns dels col·laboradors i redactors del portal s'han animat aquest 23 d'abril a mostrar les seves lectures de les darreres setmanes. Són novel·les, llibres espirituals i de reflexió o recursos pedagògics que presenten Glòria Barrete, Jordi Llisterri, Anna Guimerà, Miquel Codolar, Víctor Rodríguez, Lucia Montobbio, Eloi Aran i Roger Vilaclara.
llibre-bisbe-solsona-3

El nou llibre del bisbe Conesa vol “fer arribar el missatge del Sínode a tothom”

CLARETIANS | La Sala dels Sants Màrtirs del Palau episcopal de Solsona ha acollit aquest dilluns la presentació del nou llibre del bisbe de Solsona, Francesc Conesa. El llibre 'Vers una Església més sinodal', que ha publicat l'Editorial Claret, vol fer arribar el missatge del Sínode a tothom, ha explicat el bisbe. Conesa ha estat acompanyar en la presentació del director de la Fundació Catalunya Religió, Jordi Llisterri. 

rebotiga-100

La Rebotiga de Catalunya Religió arriba als 100 programes

CR | "Som dijous 15 d'abril de 2021 i des de la redacció de Catalunya Religió obrim una nova secció: som a 'La Rebotiga'". Així començava fa més de dos anys el primer episodi del pòdcast de Catalunya Religió. Ara el programa d'actualitat religiosa arriba als 100 programes i ho hem celebrat amb un programa especial. 

prevencio-abusos-cr-00

El bisbat d'Urgell organitza una jornada sobre prevenció d'abusos per a capellans

BISBAT D'URGELL | La Casa d'Espiritualitat del Sant Crist de Balaguer ha acollit aquest dilluns una jornada de formació permanent per a capellans i diaques de la diòcesi d'Urgell sobre prevenció d'abusos. Una jornada formativa que ha estat dirigida pel director de la Fundació Catalunya Religió, el periodista Jordi Llisterri, i que ha comptat amb la participació d'uns 40 capellans. 

Montserrat acull l’equip de Catalunya Religió

(CR) Montserrat ha acollit aquest dijous una trobada de col·laboradors i membres del patronat de la Catalunya Religió. Una sessió de treball per reflexionar sobre línies de fons i de futur, i per consolidar el projecte i ampliar-ne l’abast. “Catalunya Religió és una proposta serena, un projecte integrador i d’acollida del sentiment religiós d’un país”. Amb aquesta afirmació encetava el president del Patronat de la Fundació Catalunya Religió, Carles Duarte, la matinal formativa al monestir de Montserrat de l’equip que col·labora en aquest projecte comunicatiu.

Laura Mor, nova directora de Catalunya Religió

(CR) Relleu en la direcció de Catalunya Religió. La periodista Laura Mor és des d’avui la nova directora de Catalunya Religió i responsable del projecte comunicatiu en l’edició digital i en la versió paper. El nomenament de la nova directora es va aprovar en el darrer patronat de la Fundació Catalunya Religió. Laura Mor forma part de la redacció de Catalunya Religió des de fa set anys.

panoràmica

Veure la fe