Vés al contingut

notícies relacionades

joan-morera-ordenacio

Joan Morera, jesuïta: “Ajudeu-me a ser un capellà de davantal”

JESUÏTES | Aquest dissabte 17 de setembre s’ha celebrat a l’Església de Santa Maria de Verdú l’ordenació sacerdotal del jesuïta Joan Morera. La celebració ha estat presidida per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i concelebrada pel superior provincial dels Jesuïtes, Antonio España, i el delegat dels Jesuïtes a Catalunya, Enric Puiggròs.

Nova guia per seguir l’evangeli de diumenge en família

(Laura Mor –CR) “A Jesús li arriba la notícia que un amic seu està malalt. Ell està amb els seus amics i amigues i es posa trist”. Amb aquestes paraules tan oportunes s’obre el comentari de l’evangeli de diumenge que els jesuïtes ofereixen per pregar en família. És un nou recurs setmanal il·lustrat, amb unes pautes senzilles, per suplir aquests dies que les famílies no podran anar a missa.

“La noviolència va de lluita, no de pacifisme poruc”

(Laura Mor –CR/Lleida) El jesuïta Joan Morera és un dels impulsors del projecte Mou la noviolència, del Grup de treball en noviolència cristiana. L’itinerari didàctic que proposen ha tingut bona rebuda a Catalunya. Diversos grups han iniciat aquest treball per prevenir l’assetjament i l’opressió, comprendre la lògica de la violència o gestionar la por. Un entrenament per transformar la societat en clau de noviolència.

Mou la noviolència: desfer-se de la cultura de la violència

(Jesuïtes) “Tots nosaltres som fills i filles d’una cultura de la violència. Desfer-nos de tot això és una feinada” deia Antoni Soler, president de FundiPau aquest dilluns a Barcelona. A la seu de Cristianisme i Justícia es presentava el projecte Mou la noviolència, una proposta pedagògica que vol donar a conèixer i contribuir a educar en la cultura de la noviolència.

Veure la fe