Vés al contingut

notícies relacionades

El claretià Joan Bové, nou director general de l'Editorial Claret

(Claretians) Nou director general de l'Editorial Claret, que assumeix Joan Bové i Duran, missioner claretià. Bové va ser ordenat sacerdot l’any 2014. És una persona jove, formada en comunicació, i preparada per assolir una nova etapa al capdavant de l’Editorial Claret. Editorial Claret, integrada actualment per tres departaments (Editorial, Llibreria i Distribució) és una iniciativa dels Missioners Claretians de Catalunya, que recull una de les activitats a les que Sant Antoni M. Claret va donar més importància.

“El martiri per a Romero i Casaldàliga és font d'un compromís més ferm i radical”

(CR) El provincial dels missioners claretians de Catalunya, Màxim Muñoz, ha alertat de “la temptació de dulcificar la memòria de Romero” i ha demanat “assumir les seves causes i actituds” com a part del compromís que ha de generar el record d'aquest beat. Ho ha fet en el marc de la presentació del nou llibre 'Óscar Romero: que la meva sang sigui llavor de llibertat' escrit per Jaume Sidera amb la col·laboració d'un equip de companys del seu orde.

Nova ordenació sacerdotal a la comunitat claretiana

(Claretians) El dissabte 6 de setembre la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls acollirà l’ordenació sacerdotal del missioner claretià Joan Bové en una celebració presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol.

"El diaconat és una oportunitat de servir la societat en clau cristiana"

(Claretians) El jove claretià Joan Bové i Duran serà ordenat diaca aquest dissabte a Vic. Un pas que dóna amb una clara voluntat de servei: “De la meva experiència de Déu neix la invitació de posar-me al servei dels altres per poder reconstruir un món ple d'humanitat”, explica Bové.

Veure la fe