Vés al contingut

notícies relacionades

caritas-bcn-collboni-7

Jaume Collboni: “Càritas és un exemple de compromís i solidaritat”

CÀRITAS BARCELONA | L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha visitat aquest dimarts a la tarda l'Espai Polivalent de Càritas Diocesana de Barcelona. "Càritas és un exemple de compromís i solidaritat", ha dit l'alcalde durant la visita a l'espai de la parròquia de Santa Maria Magdalena del barri de les Roquetes, del districte de Nou Barris. 

musulmans-collboni

Collboni expressa el respecte a la diversitat religiosa amb les comunitats musulmanes després del pregó de la Mercè

ISLAMCAT | Els diferents representants de les comunitats islàmiques de Catalunya s'han trobat amb l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, després de mostrar el seu rebuig al pregó de la Mercè de l’escriptora Najat El Hachmi. Des de la plataforma ISLAMCAT expliquen que, en la reunió, Collboni ha aclarit el seu posicionament sobre el pregó i ha expressat les seves disculpes "per tots els missatges desafortunats i inoportuns de El Hachmi".

Presències i absències de la religió en els programes electorals de Barcelona

(Paris Grau-CR) Aquest diumenge hi ha eleccions municipals. A la premsa podem trobar les múltiples propostes, sobre una infinitat de temes ben concrets, que els candidats van comentant. Però hi ha un tema que normalment acaba fora dels focus mediàtics: el fet religiós. Que no aparegui en els mitjans, no vol dir que no existeixi.

Omella reitera la demanda d'una societat "més unida, més lliure i més justa" per la Mercè

(Jordi Llisterri –CR) L'arquebisbe Joan Josep Omella ha presidit aquest dissabte la seva primera missa de la Mare de Déu de la Mercè. I ho ha fet pronunciant una homilia en sintonia amb les que s'havien sentit en anys anteriors, amb un to pastoral i social. La preocupació per una església jove i amb empenta, la demanda de polítiques de suport a les famílies, i la crida als governats a treballar pel bé comú.

panoràmica

Veure la fe