Vés al contingut

notícies relacionades

sagrada-familia-fauli-japo

Jordi Faulí explica el simbolisme i l'estructura de la Sagrada Família al Japó

SAGRADA FAMÍLIA | Amb motiu de la inauguració de l’exposició itinerant 'Gaudí i la Sagrada Família' al Japó, l'arquitecte director del temple, Jordi Faulí, ha impartit aquest dimarts i dimecres tres conferències, al MOMAT, a la Universitat de Tòquio i a la Universitat de les Arts de Tòquio, centrades en l’obra de la Sagrada Família.  

sagrada-familia-japo

La Sagrada Família acosta el seu patrimoni al Japó

SAGRADA FAMÍLIA | Les relacions de l’ambaixada del Japó i la basílica de la Sagrada Família han portat a organitzar una sèrie d’activitats relacionades amb l’exposició itinerant sobre Gaudí i la Sagrada Família

El claretià Josep Maria Abella, nomenat bisbe de Fukuoka al Japó

(Claretians) “La vida no deixa de donar-nos ensurts. Jo n’acabo d’experimentar un altre fa uns dies. El dimarts sant em va telefonar el Nunci dient que el Papa Francesc m’enviava a Fukuoka com a bisbe d’aquella diòcesi”. Així explica el bisbe claretià Josep Maria Abella la sorpresa amb què va rebre l’anunci que aquest dimarts ha fet públic el Vaticà.

Cinc claus per entendre el viatge del papa a Tailàndia i Japó

(Laura Mor –CR) La Conferència Episcopal del Japó va encaminar la visita del papa Francesc al seu país a l’horitzó de “protegir tota la vida”. I així ha ressonat el missatge en terra nipona: “Des del respecte a la persona, el Sant Pare ha demanat protegir tota mena de vida”, explica el català Josep Maria Abella, bisbe auxiliar d’Osaka. Un objectiu compartit en el viatge previ del papa a Tailàndia, que va començar dimarts dia 19.

El claretià i bisbe al Japó Josep Maria Abella visita Catalunya

(Claretians) “Què n’hem fet del cor capaç d’estimar i de commoure’s davant del sofriment dels altres que Déu ens ha donat?” Aquesta és la pregunta que el claretià i bisbe auxiliar d’Osaka Josep Maria Abella va formular durant l’eucaristia que va presidir diumenge a la basílica de Montserrat.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe