Vés al contingut

notícies relacionades

“Les paradoxes de la innovació educativa”

(Escola Pia) Anna Jolonch i Anglada és Doctora en Ciències de l’Educació per la Universitat de París VIII, i professora a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona. Actualment col·labora amb l’Escola Pia de Catalunya oferint una formació continua en Lideratge Educatiu destinada als directius de les diferents escoles.

Com sorgeix la idea de fer aquest llibre?

Transformació educativa a les escoles maristes

(Maristes) Mapes de visió del nou model pedagògic, connexions entre escoles, comunitats de pràctica professional, lideratge transformador. Aquests van ser alguns dels temes de la primera de trobada que aquest curs fan les comissions d’innovació i els caps d’estudis de les deu escoles maristes de Catalunya.

Vedruna crearà un llegendari de Catalunya en realitat virtual

(Laura Mor –CR/Vic) L’escola Vedruna portarà el món de la narració popular i tradicional a l’entorn de la realitat virtual. El llegendari permetrà explorar, crear i divulgar el patrimoni narratiu de cada poble. És el nou projecte Vedruna Innova que aquest curs implementaran les 36 escoles d’aquesta xarxa educativa promoguda per la congregació de germanes carmelites de la caritat Vedruna. La proposta té un caràcter inèdit, és replicable i abasta diferents disciplines i competències.

L’editorial Baula celebra 25 anys i es posa al servei de la formació dels docents

(CR) L’editorial Baula celebra el 2018 el seu vint-i-cinquè aniversari. Aquesta editorial catalana va néixer l’estiu del 1993 amb voluntat de donar servei a la comunitat educativa i fomentar la lectura entre els infants i els joves. Des de llavors ha orientat la producció als llibres de text i a la literatura infantil i juvenil en llengua catalana.

L'Escola Cristiana premia la innovació pedagògica

(Glòria Barrete –CR) La innovació i la recerca pedagògica estan a l'ordre del dia. Són moltes les institucions educatives que han endegat projectes de renovació pedagògica que comencen i es concreten a l'aula, amb l'alumnat, a través del treball per projectes i amb noves eines i maneres d'apropar els coneixements.

Veure la fe