Vés al contingut

notícies relacionades

8M: l’Església catalana suspèn en igualtat

(Laura Mor –CR) Aquest 8 de març, Dia Internacional de la Dona, Catalunya Religió hem analitzat la participació de les dones en càrrecs de responsabilitat dins de l’Església de Catalunya. En concret, ens hem fixat en els organismes diocesans, des de les cúries de cada bisbat, passant per les delegacions diocesanes, els consells pastorals i també els secretariats interdiocesans que depenen de la Conferència Episcopal Tarraconense. Hem buscat figures de responsabilitat que tant poden exercir homes com dones. La fotografia final parla per si sola.

Dones d’Església: “Aquí, hi cabem tots”

(Laura Mor –CR) Moure consciències, transformar les relacions humanes i treballar per acabar amb la violència, els abusos i la discriminació per raó de gènere. I fer-ho també dins l’Església. Són alguns dels reptes que aquest diumenge ha formulat la coordinadora de dones creients Alcem la Veu.

Joves de Salesians Mataró protagonitzen un rap contra el racisme

(Salesians) Un grup de joves del Projecte Recréate de la Plataforma social dels Salesians a Mataró, acompanyats pels seus educadors, han creat el videoclip “Sólo importa quién tú seas”. Amb una lletra i música que emociona, han volgut llençar un missatge molt clar i contundent per promoure la no discriminació i la igualtat, espec

Els Salesians reclamen la igualtat en el món de l’enginyera

(Salesians) El dimecres 4 de març, l’EUSS va acollir una jornada per donar veu al paper de la dona en el món de l’enginyeria i que pretenia posar en coneixement de la societat la invisibilitat que han d’afrontar moltes professionals.

Dones cristianes demanen plans d’igualtat dins l’Església

(CR) El proper 1 de març la coordinadora catalana de dones creients i feministes convoca a les onze del matí un acte reivindicatiu a la porta de la Catedral de Barcelona. Presentaran el manifest 'Alcem la veu, per la igualtat i la no discriminació de les dones a l’Església' i les demandes concretes que traslladaran a la jerarquia de l’Església catalana. Per ara l'han signat una vintena d’entitats i de grups, i prop de cinc-centes persones.

panoràmica

Veure la fe