Vés al contingut

notícies relacionades

Quedar-se sense ànima

(Armand Puig –La Vanguardia) A la nostra ciutat, la vida de moltes persones ha quedat trencada quan ha entrat en joc una força obscura de violència, d’odi i de mort. El dia 17 d’agost, la Rambla era un passeig de pau per a molts visitants de la ciutat de Barcelona, quan de sobte va caure damunt seu el sense sentit, la barbàrie, allò que hi ha de més tenebrós en l’esperit humà.

La pastoral obrera es compromet pel "treball decent que humanitza"

(Pastoral Obrera de Barcelona) Aquest dijous la delegació diocesana de Barcelona de Pastoral Obrera celebrarà una vetlla de pregària amb motiu del primer de maig. Tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la plaça Sant Bernat Calbó de Poblenou.

La Seu d'Ègara: "Complim amb escreix les característiques per ser Patrimoni de la Humanitat"

(Bisbat de Terrassa) Aquesta setmana s'ha presentat la candidatura de les Esglésies de Sant Pere de Terrassa, La Seu d’Ègara, per a ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. En un acte insitucional, el bisbat de Terrassa i l'ajuntament de la ciutat van posar de relleu la singularitat de les pintures religioses dels segles VI-VIII del conjunt monumental, que són úniques en el món, motiu pel qual s’ha presentat aquesta candidatura.

panoràmica

Veure la fe