Vés al contingut

notícies relacionades

Continuen els obstacles i limitacions per acompanyar les persones internes al CIE

(Fundació Migra Studium) Durant vuit mesos el Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona ha tingut persones privades de llibertat sense permetre les visites, ni de familiars ni d'ONG. Per aquest motiu, el Grup de visites al CIE de la Fundació Migra Studium (Servei Jesuïta a Migrants) convoca un any més una vetlla de pregària davant del centre d'internament.

La Jornada Sant Jordi defensa la fe adulta de qui accepta la fragilitat i es deixa tocar

(CR/Grup Sant Jordi) “Quina vida ens podem permetre perdre?” Aquesta és una de les preguntes que la teòloga protestant francesa Marion Muller-Colard ha formulat aquest dissabte en la XVI Jornada Sant Jordi a Barcelona. Ha assenyalat que l’Església ha de superar “la por a desaparèixer com a institució” per poder afrontar de forma decidida temes clau de la societat contemporània, com són la crisi socioambiental i la violència sexual.

Mans Unides i l’Hospital de Campanya s’alien per multiplicar la solidaritat

(CR) Mans Unides i l’Hospital de Campanya de Santa Anna organitzen un concert benèfic el proper 1 de juliol a les 20:00h. L’acte se celebrarà al pati de l’església barcelonina de Santa Anna i anirà a càrrec del duo de guitarra Rubio & Franch que combinen interpretacions plenes de vitalitat amb altres peces de delicada sensibilitat musical.

Entre Gràcia i el Raval: diàleg entre comunitats per a l’acció social 

(Xavier Memba –CR) Aquest divendres 18 a les set del vespre tindrà lloc una trobada singular entre dues entitats cristianes que treballen des del cor de la ciutat de Barcelona per a la integració social de les persones excloses i en situació de pobresa. ‘Compartint experiències des del compromís” és el títol d’aquesta Taula de Diàleg entre catòlics i evangèlics.

Vacunació de persones sense llar a la parròquia de Santa Anna

(Glòria Barrete –CR) La parròquia de Santa Anna de Barcelona s’ha convertit aquest divendres en punt de vacunació del col·lectiu sense llar. “No sabíem si seria un èxit o un fracàs”, reconeixen des del projecte de l’Hospital de campanya. Una vacunació que ha necessitat del boca-orella per arribar a un col·lectiu de gent que sovint no es troba registrat ni dins del sistema sanitari.

La parròquia de Santa Anna, Premi Reconciliació

(ICAB) La Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort ha atorgat aquest dimarts al matí la tercera edició del ‘Premi Reconciliació’ a la parròquia de Santa Anna - Hospital de Campanya de Barcelona.

L’hospital de campanya de Santa Anna torna a obrir de nit per l’onada de fred

(Glòria Barrete –CR) Més de mil cent persones dormen al carrer a la ciutat de Barcelona i porten dies fent-ho amb temperatures que freguen els zero graus. Dues persones joves que vivien al carrer han mort aquests dies a causa del fred. Per pal·liar aquesta situació, l’hospital de campanya de l’església de Santa Anna ha tornat a obrir les seves portes de nit aquest dilluns al vespre per aixoplugar una desena de persones als bancs de l’església habilitats.

panoràmica

Veure la fe