Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Mans Unides i l’Hospital de Campanya de Santa Anna organitzen un concert benèfic el proper 1 de juliol a les 20:00h. L’acte se celebrarà al pati de l’església barcelonina de Santa Anna i anirà a càrrec del duo de guitarra Rubio & Franch que combinen interpretacions plenes de vitalitat amb altres peces de delicada sensibilitat musical.

Els fons recaptats aniran a benefici del projecte que Mans Unides duu a terme al Líban, juntament amb l'Associació Fratelli, per la millora de la integració i de les oportunitats de joves i dones refugiats sirians. Concretament el projecte es desenvolupa a la localitat de Rmeileh, al costat de la ciutat de Saida, i beneficia a 600 joves d'entre 15 i 24 anys que reben diferents formacions i capacitacions. I es  dona també suport a 80 mares adolescents amb fills menors de dos anys perquè puguin criar-los dignament.

Aquesta sinèrgia entre l’Hospital de Campanya i Mans Unides representa per a l’ONG una oportunitat de “compartir el seu testimoni i col·laborar amb les despeses del seu menjador”. Comparteixen el propòsit de ser la “veu dels qui no tenen veu”, asseguren.

Per garantir que no hi hagi cap risc sanitari, l’organització ha limitat l’aforament a un màxim de 150 persones. Recomanen arribar amb temps per evitar aglomeracions a l’entrada i respectar la distancia de seguretat.

La venda d’entrades es fa a través de la plataforma online Entradium i si queda alguna localitat es podrà adquirir una hora abans, el mateix dia del concert. També disposen d’entrades “fila zero” per aquelles persones que volen col·laborar amb nosaltres però que no poden venir al concert, podeu trucar al 686 724 356 o fer un Bizum al 00051.