Vés al contingut

notícies relacionades

Mor Josep Llunell, 60 anys a Sant Felip Neri

(Laura Mor –CR) “El veritable cristià no viu la seva fe com una opinió”. És una de les frases que llegim a la darrera homilia que Josep Llunell Vilaró ha publicat a Catalunya Religió. Aquest dimarts ha mort a l’edat de 85 anys el felipó que els darrers seixanta anys ha acompanyat i aconsellat tantes persones des de l’Oratori de Sant Felip Neri de Barcelona.

Missa Dominical, un fenomen eclesial

(Laura Mor –CR) “Sortir de missa amb la fe enfortida per donar testimoni enmig del món”. Aquest és l'horitzó dels qui treballen perquè les celebracions dominicals siguin viscudes. Ho explica en aquesta entrevista en vídeo el director de la revista Missa Dominical, Xavier Aymerich. Dimecres el Centre de Pastoral Litúrgica commemora els 50 anys d'edició d'uns fulls que busquen dignificar el centre de la vida cristiana.

Podeu dedicar una hora a la setmana al papa Francesc?

(CR) Una de les seccions que continuen tenint més seguiment a CatalunyaReligió.cat són "Les homilies de la papa Francesc". Hi publiquem la traducció al català dels resums que ofereix la Santa Seu de les homilies matinals de Francesc a Santa Marta, les catequesis dels dimecres o alguns discursos i documents rellevants.

Veure la fe