Vés al contingut

notícies relacionades

papa-dejuni-oracio

El papa Francesc convoca una nova jornada d'oració i dejuni per la pau

VATICAN NEWS | Després de l'audiència general d'aquest dimecres, el papa Francesc ha dedicat unes paraules als conflictes que afecten avui arreu del món i ha convocat una jornada de pregària i dejuni per la pau aquest 27 d'octubre. La iniciativa del Papa arriba després que el Patriarcat llatí de Jerusalem organitzes un dejuni per la pau a Terra Santa aquest dimecres.

terra-santa-pelegrinacions

L'escalada del conflicte a Terra Santa congela els pelegrinatges

ROGER VILACLARA –CR | Malgrat que en un primer moment semblava que els pelegrinatges a Terra Santa es podien mantenir, les agències i organitzadors de viatges han hagut de cancel·lar les seves previsions. "Vam ser optimistes perquè semblava que seria qüestió de dies, però les coses canvien dia a dia", ens confirmen des de la Comissaria de Terra Santa a Barcelona, amb qui vam poder parlar a inicis de setmana. 

Continuen la majoria de pelegrinatges catalans a Terra Santa malgrat la guerra

ROGER VILACLARA –CR | Set grups de pelegrins de tot l'Estat s'han enlairat ja aquest dilluns cap a Terra Santa, malgrat l'esclat del conflicte aquest dissabte entre Israel i Palestina. Hem pogut parlar amb la Comissaria de Terra Santa a Barcelona per confirmar que els pelegrinatges fins a Terra Santa no s'han cancel·lat i que les aerolínies preveuen recuperar la normalitat del trànsit aeri a partir del 12 d'octubre. 

jerusalem-terra-santa

Els Patriarques i Responsables de les Esglésies de Jerusalem s'uneixen en la crida per la pau

CR | Amb l'esclat del conflicte entre Israel i Palestina aquest dissabte, la unió de Patriarques i Responsables de les Esglésies de Jerusalem ha fet un comunicat per condemnar "inequívocament" qualsevol acte bèl·lic dirigit a civils, independentment de la seva nacionalitat, ètnia o fe. "Ens unim per aixecar la nostra veu en unitat, fent ressò del missatge diví de pau i amor per a tota la humanitat", diu l'escrit. 

panoràmica

Veure la fe