Vés al contingut

notícies relacionades

GSJ-2022-6

L'escolta i la comunitat centraran la nova Jornada Sant Jordi

CR | L'abadessa Maria del Mar Albajar i el superior provincial d'Espanya i Argentina dels camils, José Carlos Bermejo, protagonitzaran la nova Jornada del Grup Sant Jordi. La trobada, que tindrà lloc el 18 de novembre a l'Hotel Alimara de Barcelona, se centrarà en l'escolta, la cura, la comunitat i la revelació. Per a participar-hi és imprescindible inscriure's abans del 13 de novembre. 

tribuna2

Javier Madrazo: “És un error deixar que la dreta s’apropiï del relat religiós”

TRIBUNA JOAN CARRERA | El polític cristià Javier Madrazo ha defensat aquest dimarts que “és un error de calaix deixar que la dreta s’apropiï del relat religiós, quan aquesta ideologia i cosmovisió, és la més allunyada dels valors de l’evangeli”. El militant de la Germandat Obrera d’Acció Catòlica (GOAC) ho ha dit durant la seva intervenció a la sisena Tribuna Joan Carrera, on ha explicat la seva visió del “compromís cristià en un ambient bel·ligerant”.

javier-madrazo

El polític Javier Madrazo parlarà del compromís cristià en un ambient bel·ligerant a la Tribuna Joan Carrera

CR | El polític cristià Javier Madrazo serà el convidat de la nova edició del col·loqui 'Tribuna Joan Carrera'. El militant de l'HOAC parlarà sobre com viu un polític cristià el seu compromís en un ambient bel·ligerant. Catalunya Religió és una de les entitats convocants d'aquesta conferència que tindrà lloc el 24 d'octubre a les dues del migdia.

Jesús Martínez Gordo

El teòleg Jesús Martínez analitzarà l'Església d'Alemanya a la Tribuna Joan Carrera

CR | El teòleg i escriptor, Jesús Martínez Gordo, serà el convidat de la tercera edició del col·loqui 'Tribuna Joan Carrera'. El professor parlarà sobre el 'El camí sinodal alemany i el sínode mundial de bisbes: què està en joc?'. Catalunya Religió és una de les entitats convocants d'aquesta conferència que tindrà lloc el 15 de juny. Aquest cop, serà en un format de un dinar-col·loqui al restaurant Pomarada de Barcelona. Per a poder participar-hi cal inscriure's prèviament.

nathalie-becquart-tribuna-joan-carrera

La subsecretària general del Sínode és la nova convidada a la Tribuna Joan Carrera

CR | La quarta edició del dinar i col·loqui 'Tribuna Joan Carrera' comptarà amb la participació de la subsecretària general del Sínode de Bisbes, Nathalie Becquart. La religiosa francesa parlarà sobre el procés sinodal engegat pel papa Francesc que començarà la seva fase final aquest setembre al Vaticà. Catalunya Religió és una de les entitats convocants d'aquesta conferència que tindrà lloc el 22 de març a les 14:00 h al restaurant Pomarada de Barcelona, com en les dues primeres edicions. Per a poder participar-hi cal inscriure's prèviament.

panoràmica

Veure la fe

podcasts