Vés al contingut

notícies relacionades

La Sagrada Família se’n va a Mallorca

(CR) El proper 28 de juliol La Sagrada Família inaugura a Palma de Mallorca una exposició sobre el temple, la seva història i el seu futur. L’exposició, organitzada per la Junta Constructora de la Sagrada Família, mostra l’arquitectura d'Antoni Gaudí i el missatge religiós de la Basílica.

El Pare Manyanet, inspirador de la Sagrada Família

(CR) Molt s'ha escrit sobre el temple de la Sagrada Família, sobre la seva simbologia, arquitectura, inclús sobre la figura del seu arquitecte, Antoni Gaudí. Però són pocs els llibres que parlen des d'una altra perspectiva del temple, sobre la seva fundació i la gestació de la idea d'erigir un temple dedicat exclusivament a la família. Aquest és el punt de partida del llibre L'origen de la Sagrada Família. Josep Manyanet, l'inspirador, de l'autor Josep M. Blanquet, de l'orde dels fills de la sagrada família.

La Sagrada Família presenta a Loreto una exposició itinerant sobre la Basílica

(Sagrada Família) La Junta Constructora de La Sagrada Família inaugura avui una exposició sobre el temple, la seva història i el seu futur a la localitat italiana de Loreto, que acull el Santuari de la Santa Casa de Loreto, un lloc de peregrinació catòlica fortament vinculat als orígens de la Sagrada Família.  

Sistach torna a fer present Gaudí a Roma

(CR) El cardenal de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va parlar dimarts passat de l'obra de Gaudí a Roma en el marc de la presentació del llibre "Ierotopi cristiani", un volum de mons. Tiziano Ghirelli sobre les Esglésies segons el Magisteri. Coincideix amb un any després de l'exposició sobre Gaudí a la Plaça de Sant Pere del Vaticà.

Un mosaic de Gaudí a la parròquia de Sant Pacià

(BTV) La parròquia de Sant Pacià compta amb una joia artística. Es tracta d'un mosaic d'Antoni Gaudí fet quan la parròquia era un convent i capella de monges. Altres treballs que Gaudí va fer són l'altar major, la custodia i el cor de les monges. Aquest treballs, però, no es conserven.   

El taller de Gaudí a la Pia Almoina

(Arquebisbat de Barcelona) El Museu Diocesà de Barcelona presenta l’exposició “El Taller de Guadí - Obres Originals”. Aquesta exposició presenta de forma exclusiva un centenar d’obres originals de Gaudí que aproximen al gran públic la comprensió del mètode de l’arquitecte més revolucionari de tots els temps i amb més obres declarades Patrimoni de la Humanitat.

panoràmica

Veure la fe