Vés al contingut

notícies relacionades

Diversos homenatges a Casaldàliga en l’aniversari de la seva mort

(CR) Aquest diumenge 8 d’agost farà un any de la mort del bisbe claretià Pere Casaldàliga. En aquest context s’han organitzat diversos homenatges de caire internacional en record del religiós, que va ser un referent de la lluita per la justícia i la defensa dels més vulnerables. 

Covid-19 a São Félix do Araguaia: la resiliència a les comunitats locals

(Fundació Pere Casaldàliga) A São Félix do Araguaia, les comunitats rurals continuen immerses en la lluita contra la Covid-19 que assola el món. Per desenes de famílies de petits agricultors, treballar i viure de la terra significa també gestionar els afectes, els ànims i els sentiments davant del dolor causat per la pèrdua i la tristesa que provoca una malaltia que ja ha matat a gairebé 450.000 persones a tot Brasil.

Barcelona agraeix “l’utopia fèrtil” de Casaldàliga

(Laura Mor –CR) “Que en Pere va sembrar és una evidència”. És una de les moltes frases que aquest dilluns al vespre han mostrat ben viu el llegat de Pere Casaldàliga. Dues-centes persones s’han aplegat a Barcelona la vigília de Sant Pere per agrair el mestratge de qui va ser bisbe de São Félix do Araguaia. Amb un encàrrec compartit: el món continua ferit i cal militar en l’esperança.

Nou homenatge conjunt a Pere Casaldàliga

(Fundació Pere Casaldàliga) L’Ajuntament de Barcelona, l’Associació Araguaia i la Fundació Pere Casaldàliga retran un homenatge conjunt a Pere Casaldàliga a la ciutat de Barcelona.

Veure la fe