Vés al contingut

notícies relacionades

"La capacitat de reinvenció i adaptació ha estat l'essència d'aquest curs"

(Jesuïtes) Els vuit centres escolars de la Companyia de Jesús a Catalunya han valorat i agraït el curs en el marc de les jornades anuals formatives per a educadors i educadores, el dia Institucional del Fòrum de la Fundació Jesuïtes Educació. Es tracta d'una jornada de valoració i agraïment, que en aquesta ocasió arriba després d'un curs especialment intens i complex.

Activa’t amb Jesús, premiat per l’Escola Cristiana

(Jesuïtes) La iniciativa ‘Activa’t amb Jesús’ rebrà aquest dijous el premi TIC Pastoral que concedeix la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Es tracta d’un projecte que ofereix petits vídeos setmanals, a partir de l’Evangeli de diumenge, per a compartir en família o en grup, i especialment adreçats a infants i joves.

Celebració virtual conjunta de final de curs de la xarxa Jesuïtes Educació

(Jesuïtes) Les 8 escoles de la xarxa Jesuïtes Educació han fet una celebració virtual conjunta de final de curs aquest dimecres 3 de juny. Ha estat un moment de trobada, d’agraïment i de seguir cuidant la cultura de la confiança, en línia amb el que ha estat el lema de curs de les escoles jesuïtes: #confiar.

Blanquerna i Jesuïtes Educació amplien la col·laboració

(Fundació Blanquerna) La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna ha signat un conveni marc de col·laboració amb la Fundació Jesuïtes Educació. El conveni atén els àmbits de pràctiques a les escoles, assessoraments, recerca, acollida d'estudiants estrangers per auxiliars de conversa i programes formatius per als estudiants dels Graus en Educació, entre d’altres.

Deu idees per entendre el canvi en les escoles dels jesuïtes

(Laura Mor –CR) Els jesuïtes han presentat aquest dijous els quatre primers quaderns d'una nova col·lecció editorial, 'Transformant l'educació', que busca donar detall de tot un procés: el com i el perquè van decidir canviar de paradigma educatiu a les seves escoles. L'acte de presentació, a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, ha aplegat més de quatre-cents assistents, que indiquen l'interès que la proposta desperta en el sector.

recull de notícies

Veure la fe