Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Blanquerna) La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna ha signat un conveni marc de col·laboració amb la Fundació Jesuïtes Educació.

El conveni atén els àmbits de pràctiques a les escoles, assessoraments, recerca, acollida d'estudiants estrangers per auxiliars de conversa i programes formatius per als estudiants dels Graus en Educació, entre d’altres.

En aquesta nova etapa de Sergi Corbella, com a degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, i d'Enric Masllorens, com a nou director general de la Fundació Jesuïtes Educació, ambdues institucions es proposen fer més incidència i donar un nou impuls en recerca aplicada, transferència de coneixement i propostes formatives conjuntes que converteixin els centres educatius Jesuïtes i la Facultat en contextos d'aprenentatge innovadors, de formació permanent i de qualitat.

El marc d’aquest conveni, contempla moltes possibilitats de col·laboració. Entre d’altres, la Fundació Jesuïtes Educació podrà oferir, d’entre les seves vuit escoles, centres de pràctiques per a estudiants dels graus d’Educació de la Facultat; així com, als grups de recerca de la Facultat, la possibilitat de realitzar recerques educatives de mutu interès i que puguin donar un retorn a les institucions, i la possibilitat d’oferir a la Fundació Jesuïtes Educació assessoraments per etapes o àrees concretes per tal de detectar necessitats i realitzar propostes d’acció.