Vés al contingut

notícies relacionades

Paco Ángel, als jesuïtes de Sarrià: “El nostre Déu pren part pels més febles”

(Centre Sant Jaume) Té 28 anys, és treballadora social i treballa al Museu Picasso. Abir Sadri va entrar el Centre Sant Jaume quan tenia 9 anys, junt amb el seu germà petit. La seva família acabava d'arribar del Marroc. Aquest dijous ha agraït públicament la tasca de “tots els educadors i educadores, els voluntaris i voluntàries i tots els invisibles que fan possible aquest projecte”.

Les Llenties Solidàries: tot Sant Ignasi a favor del Sant Jaume

(Jesuïtes) “El menú és ben senzill. I la causa, molt noble”. Amb aquesta invitació la Fundació Carles Blanch ha obert les inscripcions a la sisena edició del Sopar de Llenties Solidàries, a favor del Centre Sant Jaume de Badalona. L'acte tindrà lloc el proper dijous 22 de març a Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi.

“La nostra educació no es pot entendre sense la crida al compromís social”

(Jesuïtes) Aquest dilluns s'han inaugurat els actes de celebració dels 20 anys del Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch. L'escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi acull fins el proper 9 de novembre una exposició que repassa la trajectòria d'aquest centre socioeducatiu ubicat al barri de Gorg de Badalona. Aquesta és avui la principal obra social del col·legi.

El Centre Sant Jaume celebra 20 anys de compromís socioeducatiu

(Laura Mor –CR) Al número 33 del carrer Tortosa hi ha una porta discreta que amaga vint anys de feina sistemàtica a favor dels infants més vulnerables del sud de Badalona. És el Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch, un centre socioeducatiu que forma part del sector social de la Companyia de Jesús. Aquest dilluns l'escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi acull la inauguració del 20è aniversari de l'entitat. Els actes de celebració s'allargaran fins el 9 de novembre.

Llenties per trencar el cercle de l'exclusió a Badalona

(Jesuïtes) Aquest dijous se celebrarà una nova edició del sopar 'Llenties Solidàries' a l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, que coincideix aquesta vegada amb la celebració del 120 aniversari de l'escola. Aquest sopar solidari, que arriba a la quarta edició, s'organitza a benefici de les activitats del Centre Sa

Identitat i immigració, en la segona jornada sobre educació i infància en risc

(Jesuïtes) Les entitats del sector social dels Jesuïtes de Catalunya que treballen en l’àmbit de l’educació d’infants i joves convoquen per aquest dijous la segona jornada sobre educació i infància en risc al Casal Loiola. Enguany parlaran sobre la construcció de la identitat en infants i joves d’origen immigrant, i les dificultats que es troben en aquest procés, com a conseqüència de les seves experiències personals o familiars.

Veure la fe