Vés al contingut
Catalunya Religió

(Jesuïtes) La comunitat educativa de l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi convoca un nou Sopar Llenties Solidàries a benefici de la Fundació Carles Blanch-Centre Sant Jaume de Badalona, que atén a infants i joves en situació de risc d'exclusió social. Després de l'èxit de l'any passat, la segona convocatòria d'aquesta iniciativa tindrà lloc el proper dimecres 5 de març.

L'aportació és de 30 € per persona i de 20 € per assistent júnior. Les persones que no puguin assistir però vulguin col·laborar poden fer també la seva aportació. Es pot confirmar assistència i col·laborar a través del web.

En l'edició 2013 van assistir més de 700 persones i més de 100 alumnes d'ESO i Batxillerat del centre van col·laborar com a voluntaris. En l'organització de les Llenties Solidàries d'enguany s'hi ha involucrat moltíssima gent amb l'objectiu de superar l'èxit de l'any passat.

El Centre Sant Jaume de Badalona

La Fundació Carles Blanch es va constituir des de la comunitat educativa del centre Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi per impulsar iniciatives educatives adreçades a la infància en risc d'exclusió social i tots els beneficis del sopar es destinaran a íntegrament a finançar els projectes d'aquesta entitat. La seva activitat es porta a terme a través del Centre Sant Jaume, que realitza tasques de reforç escolar, activitats de lleure, treball amb adolescents amb absentisme escolar o orientació i inserció laboral, entre d'altres.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.