Vés al contingut

notícies relacionades

Canòlich Music 2020, una veu davant l’emergència

(Canòlich Music) L’equip de Canòlich Music proposem aquesta edició del nostre festival tenint en compte la situació de la Covid19 viscuda durant aquest any i també tenint en compte que encara cal mantenir-nos amatents a les circumstàncies sanitàries.

Canòlich Music, un any més l'espai jove per al compromís

(Bisbat d'Urgell) “Vosaltres sou molt joves, no caigueu en la temptació de pensar que no podeu fer res per canviar el món… doncs penseu que podeu. Heu vingut a dir-vos que podeu prendre compromisos en la fe, recordeu les paraules del Papa Francesc a Cracòvia, sigueu joves amb compromís”. Així va saludar el vespre del dissabte l'arquebisbe Joan-Enric Vives els centenars de joves que omplien l’envelat del Prat Gran a Sant Julià, a Andorra, al final de la missa del Festival Canòlich Music.

La quarta edició del Canòlich Músic serà “més propera als participants”

(Bisbat d'Urgell) Ja hi ha data per a la quarta edició del Canòlich Músic Festival: se celebrarà a la parròquia andorrana de Sant Julià de Lòria els dies 25 i 26 de novembre. Recupera els tallers per a joves relacionats amb la música i dos concerts cada nit. Els concerts i la multitudinària missa se celebraran en una carpa al Prat Gran, en un format innovador que incorporarà la dansa.

Andorra obre el seu festival d'orgue a nous espais

(Bisbat d'Urgell) Aquest dimecres s'inaugura el XVII Festival Internacional d’Orgue del Principat d’Andorra. Organitzat per l’Associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra, tindrà com a obertura el concert del músic Raúl Prieto. Enguany ofereix durant el mes d’agost cinc concerts en tres parròquies diferents; a la Massana, a Andorra la Vella i a Escaldes-Engordany.

El IV Festival de Música Antiga de Poblet esborra fronteres

(Monestir de Poblet) Aquest dimarts s'ha presentat el IV Festival de Música Antiga de Poblet, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d’agost. La programació destaca l'absència de fronteres entre les músiques de diferents cultures. Les entrades ja són a la venda.

La poesia transcendent, eina d'accés al misteri

(Glòria Barrete –CR) Com si d'una trobada entre Joan Maragall, Maria Antònia Salvà, mossèn Pere Ribot, Joan Salvat Papasseit, Marià Manent, Blai Bonet o Salvador Espriu es tractés, aquest divendres al vespre ha tingut lloc el segon Festival de poesia religiosa i transcendent al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

Sant Julià de Lòria, de nou capital de la música i la fe

(CR) Sant Julià de Lòria va tornar a ser de nou capital de la música i la fe. El fred i la neu no van impedir que Canòlich Music repetís l’èxit de la convocatòria. Teràpia de Shock i la cançó “Sense tu” van tancar dissabte a la nit el festival Canòlich Music, després de moltes hores de concerts i de pregàries, d’activitats a l’entorn de l’expressió i la música.

Veure la fe