Vés al contingut

notícies relacionades

setmana-gaudi

La 'Setmana Gaudí' desxifrarà el geni a través dels seus col·laboradors i pensadors

ROGER VILACLARA –CR | La Setmana Gaudí, organitzada pel Centre Internacional d'Estudis Avançats Antoni Gaudí i els seus col·laboradors (CAGIC), tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de juny. Aquest curs intensiu té com a objectiu apropar els participants la figura d’Antoni Gaudí des de múltiples perspectives: personal, arquitectònica i artística.

albert-viciano-sant-pacia

Albert Viciano, nou degà de la Facultat Antoni Gaudí

ATENEU UNIVERSITARI SANT PACIÀ | Albert Viciano ha estat nomenat degà de la Facultat Antoni Gaudí d’Història, Arqueologia i Arts cristianes pel gran canceller de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, el cardenal i arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella, pel proper trienni.

La Facultat Antoni Gaudí proposa conèixer a fons la Basílica de Sant Just i Pastor

(Facultat Antoni Gaudí) La Facultat Antoni Gaudí d'Història, Arqueologia i Arts Cristianes (FHEAG), integrada a l’Ateneu Universitari Sant Pacià, organitza els dies 15, 16 i 17 de març II Jornades Les Basíliques Històriques de Barcelona, que en aquesta ocasió porten per títol Patrimoni, Arqueologia i Art a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, i que estan dedicades a aquesta Basílica.

David Abadías, nou degà de la Facultat Antoni Gaudí

(Ateneu Sant Pacià) Joan Josep Omella, com a Gran Canceller de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, ha nomenat David Abadías i Aurín nou degà de la Facultat Antoni Gaudí d’Història, Arqueologia i Arts Cristianes (FHEAG). Abadías substitueix així Armand Puig i Tàrrech, que ha ocupat el càrrec en la fase inicial, des de la creació d’aquesta institució, el 2 d’octubre de 2014.

Veure la fe