Vés al contingut
(Alexis Bueno sj) Estimat amic,
 
Potser has sentit parlar de l'Enxartxad i de l'estada al Txad que organitzem cada estiu amb el Llorenç Puig. Aquest mail és només per explicar-te que aquest estiu, si Déu vol, marxo al Txad amb un grup de joves i vull que m'ajudeu a difondre la informació. 
Imatge eliminada.
L'objectiu del viatge
Com sabeu, anem allà a conèixer l'Àfrica, el Txad, i les seves persones... Anem a ajudar en el que poguem (curs d'informàtica, malalts de SIDA, nens del carrer...) però sobre tot anem a deixar que l'Àfrica penetri dins nostre, amb els seus interrogants i interpel·lacions. Anem a obrir el cor, aprendre de les persones, i buscar Déu en aquella "terra sagrada" del Txad. L'experiència és ideal per a un jove a partir de tercer any de carrera. Moment en què comença a aparèixer amb força el "per a què?" dels estudis que un està fent. 
 
 
Les dades concretes
- Marxem aproximadament el 10 de juliol i tornem aprox. el 15 d'agost.
- Un requisit important és tenir un nivell de Francès suficient com per expressar-se oralment: la comunicació és una dimensió molt important de l'experiència.
- Farem uns caps de setmana de preparació, indicats en el tríptic adjunt.
- El Llorenç no pot venir aquest any perquè ha de fer una formació a Loiola. 
- Tenim ja un grupet per l'experiència "típica" nostra de Sarh (sud del Txad). Però des de l'any passat estem ampliant els llocs, a través del vincle amb el projecte "Àfrica en Compañía" que coordina Juanjo Aguado amb altres centres universitaris dels jesuïtes d'Espanya. El projecte més ampli inclourà altres llocs dins el Txad (Kyabé, Mongo segurament) i al Camerun i Togo. 
- Al febrer 2014 ens agradaria tancar les inscripcions.
Més info: alexisbuenosj(arrov)gmail(punt)com
 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.