Vés al contingut

notícies relacionades

L'estel de la Sagrada Família torna a il·luminar Barcelona

(Sagrada Família) L'estel de la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família ha tornat a brillar aquest dijous al vespre a partir de les 19:00 h. Des d'ara, ho tornarà a fer cada dia en horaris diferents segons el mes de l'any. 

L'estel de la Sagrada Família ja corona la torre de la Mare de Déu

(CR) L'skyline de la ciutat de Barcelona ha canviat aquest dilluns al matí amb la col·locació de l'estel de 12 puntes que corona la torre de la Mare de Déu. Així, la torre ja ha arribat als 138 metres d'alçada, la més alta fins al moment. Només serà superada per la torre de Jesucrist que arribarà fins als 172,5 metres. 

“La Sagrada Família l’acabarem entre tots”

(Laura Mor –CR) Llum en la foscor. Com si fos una metàfora del temps social que vivim, Barcelona tindrà un far, una referència lumínica que coronarà la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. Una estrella amb dotze puntes, d’estructura d’acer i amb vidre a cada costat. La Junta Constructora de la Sagrada Família es proposa culminar aquesta torre a finals del 2021. Així ho han anunciat aquest dimecres en la roda de premsa sobre l’actual estat de les obres al temple, que es reprendran en un màxim de quinze dies.

Veure la fe