Vés al contingut

notícies relacionades

El cinema espiritual, a la presó de Quatre Camins

(CR/Observatori Blanquerna) El cinema espiritual i religiós ha entrat enguany a totes les presons del país. La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya es va fer present l'any passat en sis centres penitenciaris i en aquesta catorzena edició ja inclou projeccions als nou centres que hi ha a Catalunya. La mostra va començar a mitjans de novembre i finalitza el proper dijous dia 30.

Nou disseny del portal Cinema espiritual i de les religions

(Direcció General d'Afers Religiosos) El web del portal Cinema espiritual i de les religions ha canviat el seu disseny per passar a un model responsiu del portal www.cinemaespiritual.cat, que permet adaptar-ne el format a les característiques de qualsevol pantalla o dispositiu mòbil, de manera que la informació es pot consultar amb l’ordinador, la tauleta o el mòbil.

“L'acompanyament espiritual és un diàleg”

(Jesuïtes) Aquest divendres es convoca una sessió informativa per a persones interessades en formar-se per fer acompanyament espiritual. Des de fa dotze anys, la Fundació Vidal i Barraquer organitza un curs de Postgrau en Acompanyament Espiritual, per donar resposta a la  demanda creixent de formació al voltant de l’acompanyament a les persones en totes les s

Tarragona demana nous voluntaris per a l'apostolat del mar

(Arquebisbat de Tarragona) L’apostolat del mar, 'Stella Maris', necessita més voluntaris per oferir ajut espiritual i humà als tripulants. Durant l’any són sis els voluntaris que integren aquest equip. Però la davallada més forta es produeix durant el temps d’estiu quan l’equip es veu reduït a només dues persones.

"El ramadà t'educa a tenir paciència i a sentir el dolor dels altres"

(Laura Mor –CR) A quatre dies de l'inici del ramadà els musulmans s'estan mentalitzant que aviat tindran l'estómac molt calent. Les comunitats que viuen a Catalunya saben que aquesta vegada el mes d'abstinència –sawn– coincideix amb l'època de l'any on els dies són més llargs i les nits més curtes. Però més enllà de la prohibició concreta de menjar i beure durant les hores de sol, “el Ramadà és una nova oportunitat per tornar a començar i fer millor les coses”.

Veure la fe