Vés al contingut

notícies relacionades

enric-puig-entrevista

Enric Puig: “Cal acabar amb l’enfrontament escolar i treballar els aspectes educatius”

ARQUEBISBAT DE BARCELONA | Els resultats del darrer informe PISA van evidenciar un rendiment molt per sota de la mitjana en l’alumnat de casa nostra. Per al jesuïta Enric Puig, que va ser durant 16 anys secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), una causa és "el sovintejat canvi de llei d’educació, que no és convenient".

benet16-sagrada-familia-enric-puig

Benet XVI a Barcelona: fe, esperança i caritat

ENRIC PUIG -CR | Poc abans de les onze del matí del passat dissabte, les campanes de la basílica de Sant Pere, a Roma, repicaven per anunciar al món, el traspàs del papa emèrit. Anunciaven un esdeveniment, tocaven a morts, associat a una persona, Benet XVI.

Comiat al jesuïta Enric Puig com a secretari general de l’Escola Cristiana

(Fundació Escola Cristiana de Catalunya) Aquest dimarts ha tingut lloc el comiat del pare Enric Puig com a secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), institució que ha dirigit els darrers 16 anys. L’acte amb l’equip de la Fundació s’ha fet al pati de l’escola Vedruna Àngels de Barcelona.

Meritxell Ruiz, nova secretària general de l’Escola Cristiana de Catalunya

(Laura Mor –CR) És dona, laica, mare, professora vocacional i a partir de l’1 de setembre serà la nova secretària general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Meritxell Ruiz pren al relleu al jesuïta i pedagog Enric Puig després de 16 anys (2005-2021) com a màxim responsable de la FECC. El mes de novembre el religiós va fer 75 anys i va presentar la renúncia al càrrec a l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, que presideix el patronat de la fundació.

panoràmica

Veure la fe