Vés al contingut

notícies relacionades

Entitats cristianes amb els immigrants demanen acabar amb el racisme i la xenofòbia

(CR) A les portes de les eleccions, la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els Immigrants, ha volgut mostrar la seva preocupació per l’entrada de discursos clarament “xenòfobs i racistes” a les institucions, amb declaracions al llarg de la campanya electoral que “no sempre han estat contrastades amb prou contundència”.

Què proposen els partits polítics en l’àmbit educatiu?

(CR) A les portes de les eleccions a la Generalitat de Catalunya, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha analitzat les propostes de les diferents candidatures en matèria educativa. Posant l’accent en el dret a l’educació, el finançament o la programació educativa, les escoles cristianes han resumit i sintetitzat en un document els programes de les formacions polítiques que es presenten aquest diumenge a les eleccions.

La qüestió religiosa guanya presència en els programes electorals

(Ramon Bassas –CR) Quatre de les principals formacions polítiques dediquen un punt específic del programa electoral a la qüestió religiosa (o laica). Al contrari que en convocatòries anteriors, els compromisos vinculats als afers religiosos guanyen protagonisme i presència per escrit. ERC, PSC, En Comú Podem (Comuns) hi dediquen un apartat i Junts n’hi dediquen dos, tot i que l’extensió del tema en cada partit és diferent.

La Fundació Pere Tarrés proposa als partits un pacte per a la promoció de la infància

(Fundació Pere Tarrés) Establir un pacte de país per a la promoció i acompanyament de la infància a Catalunya que integri de manera transversal tots els agents polítics, socials i econòmics. Aquest és l’objectiu del document que la Fundació Pere Tarrés ha fet arribar als diferents partits que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer quan falten pocs dies per començar la campanya electoral. 

Donald Trump i el suport dels evangèlics

(Xavier Memba –CR) Després d’una aferrissada lluita electoral amb participació record, com mai abans s’havia donat a la història, des de fa pocs dies sabem que el demòcrata Joseph Robinette “Joe” Biden Jr. serà el 46è president electe dels Estats Units d’Amèrica.

21D: Una reconciliació sincera amb l'esforç de tothom

(Joan-Enric Vives - La Vanguardia) Enmig de la situació tensa i preocupant que hem viscut a Catalunya en els darrers mesos, per tantes raons, els ciutadans estem convocats a unes eleccions al Parlament de Catalunya per al proper dijous, 21 de desembre, en unes circumstàncies extraordinàries. Votar a les eleccions és un dret per exercir i un deure per complir de manera responsable.

Justícia i Pau: "És urgent obrir un diàleg sincer i una negociació política seriosa"

(CR) Justícia i Pau de Catalunya ha fet pública aquesta nota amb motiu de les eleccions del 21D en la que conclou que "siguin quins siguin els resultats electorals, serà urgent obrir un diàleg sincer i una negociació política seriosa entre els múltiples actors implicats que permeti cercar amb voluntat i constància una solució justa, duradora i democràtica". Nota de Justícia i Pau de Catalunya amb motiu de les eleccions al Parlament de 21 de desembre de 2017

panoràmica

Veure la fe