Vés al contingut

notícies relacionades

Prop de 1.400 infants i joves participaran en les activitats de Setmana Santa de la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) Gairebé 1.400 infants i joves participaran en les activitats de lleure que la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai vinculats han preparat per a les vacances escolars de Setmana Santa. Entre les propostes hi ha casals, colònies, campaments, esquiades i vacances en família. Tot això gràcies al suport d’un equip de 300 monitors i monitores, la majoria d’ells voluntaris.

"La vida dels refugiats continua tenint sentit malgrat l'exili"

(Laura Mor/Glòria Barrete –CR) Podria semblar un no-lloc existencial, un espai col·lectiu buit. En el camp de refugiats de Kakuma, al nord-oest de Kenya, 150.000 persones viuen amb la incertesa de quan tornaran als respectius països d'origen. Això és “el més difícil de gestionar, personalment i espiritualment” segons el jesuïta Pau Vidal, que en aquest vídeo descriu llums i ombres del temps d'exili.

“L'esplai Chanut encarna el que hauria de ser una comunitat cristiana”

LAURA MOR –CR, VILADRAU/BADALONA | “Som com som perquè hem estat al Chanut”. Judit Vilaclara, responsable de l'esplai Lluís M. Chanut, té clar que el pas pel centre ha marcat totes les generacions de voluntaris que s'hi han implicat. Enguany celebren 35 anys de la peculiar trajectòria d'aquest esplai, predisposat a la itinerància des d'una clara opció per als col·lectius més desafavorits.

panoràmica

Veure la fe