Vés al contingut

notícies relacionades

Suport de l'Església Evangèlica de Catalunya i d’Espanya a la consulta

(David Casals –CR) L'Església Evangèlica de Catalunya, que agrupa comunitats protestants de tradició metodista i presbiteriana, ha expressat poc abans del 9 de novembre el seu suport al procés participatiu que planteja el Govern, i que l'Estat estudia portar al Tribunal Constitucional (TC). Per ara és l'única de les principals famílies protestants i evangèliques de Catalunya que ha donat un suport obert a aquesta votació.

Capellans pel 9N

(CR) “No volem posar-nos al davant de la gent dels nostres pobles però tampoc no en volem quedar al marge”. Això és el que diuen un col·lectiu de gairebé seixanta capellans que aquest dijous han fet públic un document de suport a la consulta del 9 de novembre. Diuen que recullen el sentiment que els fan arribar “molts col·laboradors parroquials” i que també els va portar a participar en la concentració del 11 de setembre. 

Cristians pel Dret a Decidir, a "Signes dels temps"

(CR) El pròxim 9 de novembre està prevista la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya. Més de 1.600 entitats de la societat civil ja s'han adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Entre aquestes també hi ha una seixantena d'entitats i institucions d'inspiració cristiana. El 7 de juliol s'ha convocat un acte públic a Barcelona per sumar noves adhesions en l'àmbit de l'Església.

panoràmica

Veure la fe