Vés al contingut

notícies relacionades

salam-babel

Dones musulmanes de Bellpuig: “La idea és fer coses juntes per no sentir que estem soles”

(ACN) A finals de 2019 naixia a Bellpuig l'associació Salam Babel, creada per dones musulmanes, amb l'objectiu de contribuir a la diversitat cultural i religiosa d'aquest municipi de l'Urgell de més de 5.100 habitants. La pandèmia va fer aturar la seva activitat i fa just un any van fer el seu primer acte obert a la ciutadania amb la celebració d'una Festa del Xai infantil.

Les oblates desfan prejudicis dels joves sobre la prostitució

(Laura Mor –CR) L'experiència que aquest cap de setmana viuran un grup de joves no està disponible en cap 'smartbox' ni s'oferta en els catàlegs turístics de la ciutat de Barcelona. Però de ben segur deixarà empremta en els seus participants. De divendres a diumenge les germanes oblates del Raval obren les portes de casa seva per reflexionar sobre prostitució i per fer-ho des d'una perspectiva cristiana. Més de trenta anys al barri les han convertit en veu autoritzada per desfer clixés.

Francesc demana més dones fent teologia

(CR) “Us convido a aprofitar més aquesta contribució específica de les dones a la intel·ligència de la fe". És la petició que ha fet el papa Francesc aquest divendres en el seu discurs a la renovada Comissió Teològica Internacional que comença un nou mandat de cinc anys.

Les Adoratrius reben el Premi Candel per la tasca contra l’explotació sexual

(CR) Les Religioses Adoratrius de Barcelona són una de les cinc entititats guardonades a la X edició dels Premis Francesc Candel. Instituïts per la Fundació Lluís Carulla, el premi reconeix les bones pràctiques en l’àmbit de la integració dels ciutadans catalans d’origen immigrant. En aquesta edició també es reconeix l’Associació Amaziga CAT-ARIF de Sant Adrià del Besòs, l’Associació de Suport a les Joves Sub-saharianes del Pla de l’Estany de Banyoles, i els Consells Comarcals de l’Alt Empordà i de la Segarra.

panoràmica

Veure la fe