Vés al contingut

notícies relacionades

Lucía Caram: “Que s’obrin les presons injustes”

(CR) La dominica Lucía Caram va ser l’escollida per agraïr en nom de tots els premiats la distinció de la Creu de Sant Jordi que es va lliurar aquest dilluns al Palau de la Música. Després de la intervenció de Roger Español, ferit l’1 d’Octubre, Caram va citar unes paraules de l’Evangeli per reclamar l’alliberament dels líders polítics empresonats:  “Que s’obrin les presons injustes. Que s’alliberin els que estan sent oprimits.

“El que passi a Israel i Palestina no ens ha d’impedir treballar junts contra l’antisemitisme i la islamofòbia”

(David Casals –CR) Els sondejos pronostiquen l’ascens del partit euroescèptic i xenòfob ‘Alternativa per Alemanya’ en les eleccions generals que se celebraran d’aquí nou mesos. Les polítiques d’asil a refugiats, sobretot fugitius de la guerra de Síria i majoritàriament de tradició musulmana, atien el fantasma de la intolerància al país que va planificar l’extermini del poble jueu i gitano fa més de 60 anys.

Francesc sedueix els congressistes americans amb la política del bé comú

(CR) El papa Francesc acaba de parlar per primer cop davant del Congrés dels Estats Units. El discurs del bé comú ha posat dempeus vàries vegades als congressistes, als qui ha demanat treballar per la dignitat humana i en favor dels processos de diàleg des del coratge i l'audàcia política. Aquí podeu llegir el discurs íntegre en català.

Vives: "Que l'ètica compti més a Andorra!"

(CR) Més de dues-centes persones han assistit aquest divendres migdia al Palau Episcopal de la Seu d'Urgell a la tradicional recepció de Nadal oferta per l'arquebisbe i copríncep episcopal Joan-Enric Vives a les Autoritats i al Poble d'Andorra.

El discurs de Francesc al Parlament Europeu en català

Ja podeu llegir integrament la traducció al català del discurs del papa Francesc que va pronunciar a la seu d'Estrasburg del Parlament Europeu aquest dimarts. Una versió completa dins de l'espai de textos del papa Francesc que tradueix un equip de voluntaris de CatalunyaReligió.

recull de notícies

Veure la fe