Vés al contingut

notícies relacionades

La teologia valenta de Francesc, en un llibre

(Laura Mor –CR) La Càtedra de Teologia Pastoral Josep Pont i Gol aposta per una teologia provocativa, valenta, capaç d’abordar les qüestions difícils i d’obrir diàleg amb el món. Així es desprèn de la presentació del llibre Francesc, pastor i teòleg.

“La intel·ligència pastoral connecta la vida i la reflexió”

(Laura Mor –CR) Defensa la necessitat d’unir la vida i la reflexió per garantir “una fe saludable”. Daniel Palau és el rector de les parròquies de Santa Maria i Sant Antoni Abat de Corbera de Llobregat, professor de Concili Vaticà II i ecumenisme a la Facultat de Teologia de Catalunya i director de la Càtedra de Teologia Pastoral Arquebisbe Josep Pont i Gol. Amb la càtedra acaba de publicar al CPL el llibre Intel·ligència pastoral.

Per un nou impuls pastoral: la Càtedra Pont i Gol

(GIEC/AUSP) El dimecres 14 de març va tenir lloc a l’aula magna de la Facultat de Teologia de Catalunya, la presentació de la Càtedra de Teologia Pastoral «Arquebisbe Josep Pont i Gol». Aquesta nova realitat acadèmica pretén ser una ajuda per a valorar, repensar i tornar a impulsar una reflexió teològico-pastoral, per tal de recolzar i revitalitzar els plantejaments pastorals d’una Església «en sortida» a casa nostra, tal com el papa Francesc ha expressat reiteradament en el seu magisteri.

Pastoral? Mireu la realitat

(Jordi Llisterri-CR) "El primer personatge de la pastoral és la realitat amb la que ens trobem", una constatació tan òbvia com sovint poc assumida. Aquest és un dels eixos del llibre Re-crear camins d'experiència cristiana, fruït del treball del Seminari de Teologia Pastoral de la Facultat de Teologia de Catalunya. L'editor d'aquest treball publicat pel CPL ha estat el teòleg Daniel Palau, director de la nova Càtedra Pont i Gol de la que ara forma part aquest Seminari.

panoràmica

Veure la fe