Vés al contingut

notícies relacionades

llibreria-religiosa-claret

Quins han estat els més venuts de Sant Jordi a les llibreries religioses?

ROGER VILACLARA –CR | El gran clàssic de l’endemà de la diada de Sant Jordi són les tertúlies i els comentaris sobre les lectures més venudes arreu del país. Per aquest motiu, des de Catalunya Religió hem preguntat a algunes de les principals llibreries religioses de Catalunya quines han estat les publicacions de més èxit.

llibreries-religioses

On puc trobar una llibreria religiosa prop de casa?

CR | El comerç electrònic ha posat en perill els últims anys la supervivència de les llibreries. Una tendència que també afecta les llibreries religioses i d’inspiració cristiana de casa nostra. Algunes s'han actualitzat i disposen d’un web amb botiga virtual. Però la immensa majoria continuen agraïnt la venda presencial que encara mantenen bona part dels seus clients.

Diaques permanents, un servei que obre camins dins l’Església

(Jordi Llisterri –CR) Ara fa 50 anys que amb l’aprovació de la constitució Lumen Gentium (n. 29) el Vaticà II recuperava la figura del diaconat permanent. Ministres de l’Església que poden estar casats i que poden celebrar alguns sagraments com el baptisme, el matrimoni o les exèquies. I sobretot un ministeri que té una dimensió de servei.

El Centre de Pastoral Litúrgica se submergirà amb Jonàs fins al fons de la balena

(CR) El llibre bíblic del profeta Jonàs és la base del nou curs que ofereix el Centre de Pastoral Litúrgica a totes aquelles persones que porten grups d'adolescents i joves, siguin monitors, consiliaris, educadors, animadors, etc. La formació, que els facilitarà recursos didàctics per treballar “com Déu confia en nosaltres, com ens estima i com ens allibera”, es durà a terme els matins de dissabtes 8 i 15 de novembre, als locals del CPL, al carrer Nàpols de Barcelona.

Els editors de temàtica religiosa: "Hem de fer llibres que pugui llegir tothom"

(Laura Mor CR) El posicionament del llibre religiós en l'àmbit català i en l'internacional és molt heterogeni. Així ho ha evidenciat la 32a Fira Internacional del Llibre, celebrada aquesta setmana a Barcelona. Des de dimecres i fins divendres, el Liber ha convocat editors d'arreu del món i el llibre religiós també s'hi ha fet present. CatalunyaReligió.cat ha parlat amb professionals d'aquest sector d'algunes de les editorials que hi han tingut un estand pròpi.

panoràmica

Veure la fe