Vés al contingut

notícies relacionades

Consiliaris i famílies d’esplai comparteixen mirada i projecte

(CR) La família als centres d’esplai ha estat el tema de les Jornades d’estiu de consiliaris i consiliàries i rectors de parròquia amb Centre o Club d’Esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians de Catalunya (MCECC). S’han celebrat aquest dilluns i dimarts en format virtual i han aplegat una quinzena de participants. De fons s’ha reforçat la idea de l’esplai com a lloc privilegiat per educar en la fe i crear comunitat.

Com educa l'esplai en el transcendent?

(Laura Mor –CR) De què parlen els monitors d'esplai quan es proposen “educar en el transcendent”? Com fer el traspàs de la llibreta d'objectius a l'activitat concreta amb infants i joves? Aquest divendres al vespre l'Àmbit de la fe del Moviment de Centres d'Esplais Cristians de Catalunya (MCECC) proposa 'La nit dels animadors de la fe'.

“Calen eines per promoure la responsabilitat laical”

(Laura Mor –CR) “Som conscients que hi ha molts laics i laiques que acompanyen en la fe a persones i grups i volem donar-los suport”. Anna Almuni, delegada d'Apostolat Seglar de la diòcesi de Barcelona, explica el programa L'acompanyament en la fe de persones i grups, que comença al març amb l'objectiu de preparar els laics pensant en el seu rol, present i futur, en el si de l'Església.

panoràmica

Veure la fe