Vés al contingut
Benvolgut/da,
Em poso amb contacte amb vosaltres en iniciar aquesta etapa d'estiu, tot desitjant-vos que durant aquest temps pugueu gaudir d'un merescut descans, i de la possibilitat d'un temps pel trobament personal amb Déu i amb l'altre.
A l'avaluació dels participants al curs que vam realitzar aquest passat mes d'abril de 2013, queda molt subratllada la necessitat de continuar en aquesta formació i el desig de treballar compartint des de la diversitat d'espiritualitats que es van aplegar en el curs.
Acollint aquestes i altres propostes fetes, que hem treballat Mn Josep Escós, el P. Josep Baquer, Mn Joaquim Cervera i jo mateixa, us proposem com continuar. Per tal d’oferir uns blocs temàtics bàsics i amb una coherència interna ens ha semblat plantejar una formació en tres anys, de cinc sessions per curs, que tingui com elementsclaus:
una doble dimensió transversal: l'espiritualitat i l'Escriptura
una metodologia: una formació que farem entre tots, cadascú des de la seva tasca
i preparació. Per això serà important començar compartint des de l'experiència personal (espiritual, de fe, d’acompanyant, de moviment), i a partir de l'aportació dels experts en cada tema, realitzar treball personal de reflexió i interiorització i treball per grups.
Primer curs (2013-2014): Reflexió sobre l'Església.
Segon curs (2014-2015): Reflexió sobre el misteri de Déu. Com contemplem el Déu que Jesús ens ha desvelat?
Tercer curs (2015-2016): Reflexió sobre la teologia i pràctica pastoral. Com celebrem, com ens trobem, com reflexionem o meditem? Què ens falta per esdevenir comunitats atractives? Les aportacions bíbliques serien les adequades per cada curs.
Lloc de realització: A la seu de la Delegació d'Apostolat Seglar (C/San Pau n. 101).
Dates de realització del primer curs: dimarts 4 / 11 / 18 / 25 de març; 1 d'abril de 2014.
horari: 18,30 - 21,00 hores.
Tot i que es concep un conjunt de tres cursos, no cal haver-ne fet un per matricular-se al següent. Cada etapa té la seva autonomia.
Per tots els que hi estigueu interessats a partir de setembre us podeu posar en contacte amb la Delegació d'Apostolat Seglar de Barcelona, tots els matins i dimarts i dimecres tarda, tf 933011568, o bé per correu electrònic: dseglar@arqbcn.cat.
Us desitjo en nom de tots un bon estiu i un reparador descans. Una abraçada
Anna Almuni
Delegada d'Apostolat Seglar
Arquebisbat de Barcelona
Barcelona 29 de juliol de 2013

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.