Vés al contingut

notícies relacionades

Comunicació i menjar: webinar conjunt de les famílies de l'escola cristiana i BAULA

(BAULA) La Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya (CCAPAC) conjuntament amb l'Editorial BAULA organitzen 'Com millorar la comunicació amb els fills a través del menjar'. Es tracta d'un webinar gratuït sobre alimentació que es durà a terme el pròxim 16 de novembre un webinar gratuït sobre l'alimentació. 

Les famílies de l’escola cristiana: “Quan la gent s’implica, les coses funcionen”

(Laura Mor –CR) Canvi d’escenari, adaptació, convivència, flexibilitat, acompanyament escolar, incertesa i molts dubtes. Són els reptes que afronten les famílies de l’escola cristiana en aquest temps de confinament. Ara els toca preveure com serà la represa del curs escolar. I anticipar solucions als elements que generen segregació entre alumnes i famílies.

Els pares de les escoles cristianes defensen la immersió lingüística

(CR) La Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC) ha fet pública una declaració en la que defensen l'actual model d’immersió lingüística en català "com a model d’èxit que ha contribuït decisivament a la integració i a la cohesió social a les escoles i al país".

Les AMPA cristianes: “No estem xuclant recursos de l'escola pública”

(Laura Mor –CR) El proper diumenge 2 d'abril les famílies de l'escola cristiana tenen una cita: la sisena trobada familiar que organitza la Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya. El president d'aquesta xarxa, Josep M. Romagosa, defensa que “la col·laboració público-privada és un model d'èxit” i reivindica “el dret a decidir en relació a les famílies i en relació a l'escola”.

Veure la fe