Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(BAULA) La Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya (CCAPAC) conjuntament amb l'Editorial BAULA organitzen 'Com millorar la comunicació amb els fills a través del menjar'. Es tracta d'un webinar gratuït sobre alimentació que es durà a terme el pròxim 16 de novembre un webinar gratuït sobre l'alimentació. 

El webinar serà conduït per la doctora en psicologia clínica i de la salut de la Universitat de Barcelona Pilar Muro. Des de BAULA expliquen que "ensenyarà a obrir els ulls dins la cuina com a espai d'aprenentatge i acompanyament als nostres fills i filles". El webinar explicarà com treballar els límits, la confiança, l'escolta activa i la relació dels aliments amb les emocions. També es tractaran els trastorns de la conducta alimentària parlant dels seus signes d'alerta, entre d'altres. La trobada oferirà idees i propostes per dur a terme amb els infants i joves a la cuina. 

Per a poder participar-hi cal inscriure's prèviament. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.