Vés al contingut

notícies relacionades

Montserrat proposa als joves un debat filosòfic al voltant de la música

(Abadia de Montserrat) Un espai de trobada de nois i noies que els agrada argumentar, debatre, escoltar posicions diverses i fer-se’n una síntesi personal. El Monestir de Montserrat ofereix una nova edició d’'Els Amics de la Sofia', per a joves d’entre 15 i 20 anys que estan interessats en la filosofia i en el debat filosòfic.

Arrenca l'any nou jueu i deu dies per fer balanç intern

(David Casals i Vila –CR) La comunitat jueva de Catalunya està de festa grossa: aquest dimarts a la nit va començar l'Any Nou jueu ('Roix ha-Xanà'). S'inicia també un dels períodes actius del poble jueu entre el dia de cap d'any, que se celebra entre els dies 1 i 2 del mes de Tixrí, fins a Yom Kippur, deu dies més tard.

Síria i l'Iraq, rere el Festival de Música Antiga de Poblet

(Laura Mor –CR) Tres concerts de música antiga en clau mediterrània i amb un fons transcendent incontestable. Aquest dijous, divendres i dissabte Jordi Savall dirigirà la segona edició del Festival de Música Antiga de Poblet, una iniciativa que vol fomentar el diàleg entre cultures, religions i creences de les ribes de la Mediterrània.

Escoltes de Girona netejaran platges per protegir el Mediterrani

(Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) L’escoltisme i el guiatge de Catalunya es comprometen un any més amb la campanya internacional Clean Up The Med, que aquest cap de setmana promourà accions de voluntariat per netejar les costes del Mediterrani i conscienciar la població de la necessitat de protegir el m

Veure la fe