Vés al contingut

notícies relacionades

panel-llibertat-religiosa-3

Quatre anys de religió islàmica a les aules: “Satisfets, però encara amb reptes pendents”

ROGER VILACLARA –CR | Quatre anys després que la prova pilot per oferir classes de religió islàmica a les escoles públiques es posés en marxa, el Grup de Recerca en Educació, Didàctica i Aprenentatge (GREDA) de Blanquerna ha fet públic aquest dijous els primers resultats d'aquesta implementació. La recerca que ha fet GREDA conclou que, en termes generals, la valoració de la prova pilot, per part dels alumnes i professors, és satisfactòria, però també marca diferents aspectes que encara cal millorar.
classe-religio

Les escoles garanteixen el dret a l'ensenyament religiós a Catalunya?

LUCIA MONTOBBIO –CR | Els mesos de febrer i de març són temps de jornades de portes obertes a escoles i instituts. Les famílies s’estudien amb deteniment els programes educatius i l’oferta curricular del centre. Entre les característiques que s’analitzen abans d’inscriure als fills i filles, a un lloc o a l’altre, es troba la qüestió de l’ensenyament religiós.
portades_rafamunoz

“L'analfabetisme religiós converteix els nostres alumnes en analfabets culturals”

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | Després de quinze anys com a Inspector d’Educació, fa tres anys que es va jubilar i, des d’aleshores, presta el seu servei a l’Església com a responsable dels temes d’educació a l’arxidiòcesi de Tarragona, primer com a director del Secretariat diocesà de l’ensenyament i l’escola cristiana i ara al capdavant de la Delegació diocesana per a l’educació.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts