Vés al contingut

notícies relacionades

"Desemmascarar l’internament" als CIE

(Jesuïtes) La Fundació Migra Studium, entitat que forma part de la xarxa del Servei Jesuïta a Migrants, acaba de fer públic el seu informe anual sobre la situació al Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Barcelona. L'entitat denuncia que al llarg de l’any 2019 s'han produït vulneracions molt greus de drets.

Entitats cristianes demanen alliberar i protegir els interns del CIE

(CR) La Plataforma d’entitats cristianes amb els immigrants, formada per més de vint entitats cristianes de Catalunya, demana clausurar el CIE immediatament, alliberar tots els interns i donar-los protecció. S’adhereix a les entitats Migra Studium, Iridia, Sos Racisme i Tanquem els CIE que han exigit aquesta setmana tancar el Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca.

"Prou hostilitat!": més de 250 persones a la vetlla davant el CIE de Barcelona

(Jesuïtes) Més de dues-centes cinquanta persones es van reunir dissabte passat, 18 de gener, davant les portes del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona, per participar a la sisena edició de la vetlla de pregària interreligiosa que organitza el grup de la Fundació Migra Studium (entitat del Servei Jesuïta a Migrants) que visita habitualment els interns del CIE.

Migra Studium convoca la sisena vetlla de pregària davant el CIE de Barcelona

(Fundació Migra Studium) Un any més, la Fundació Migra Studium convoca aquest dissabte 18 de gener a les 18:00h una vetlla de pregària interreligiosa davant del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona, aquesta vegada amb el lema “Prou hostilitat: No esteu sols!”.

panoràmica

Veure la fe